2023 Wave 1: Analyse modus

We zijn verheugd om je meer te vertellen over de recente updates van Dynamics 365 Business Central in de release wave 1 van 2023.

Een van de opmerkelijke nieuwe functionaliteiten is de nieuwe Analyse-pagina, die speciaal is ontwikkeld om jullie diepgaande inzichten te bieden in jullie bedrijfsgegevens. Met de nieuwe Analyse-pagina kunnen jullie nu nog effectiever beslissingen nemen en de prestaties van jullie bedrijf beter begrijpen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze krachtige functionaliteit:

 

Met de nieuwe mogelijkheden kunnen gepersonaliseerde schermen worden gemaakt en worden de gewenste weergaven op één plaats samengebracht. Je kunt kolommen toevoegen, verwijderen en herschikken op basis van jouw individuele behoeften en prioriteiten. Hierdoor heb je direct toegang tot de belangrijkste inzichten en kunnen je informatie tonen die het meest relevant is voor jouw rol of afdeling.

De Analyse-pagina maakt het eenvoudig om gegevens te filteren op basis van verschillende dimensies, zoals tijd, regio, productcategorieën en meer. Dit stelt je in staat om snel inzicht te krijgen in de belangrijkste trends, patronen en uitzonderingen.

Nouja… minder 🙂 Exporteer je regelmatig data uit Business Central naar Excel om vervolgens analyses uit te voeren in Excel? Deze repeterende handelingen kun je mogelijk terug brengen door standaard weergaven op te slaan.

Demonstratie

Onze (AI) collega Babs neemt je mee in de mogelijkheden van de analysemodus van Business Central. 

Mocht je hulp wensen bij het implementeren van deze toffe nieuwe feature dan helpen we je natuurlijk graag. Onze collega’s van support helpen je graag verder.

Wil jij?

Werken bij de meest gezellige club IT-professionals in Nederland?

Solliciteer op een van onze vacatures en overtuig ons waarom jij waarde kan toevoegen voor ons en onze klanten!