Business Intelligence

Over

Business Intelligence

Een data-driven organisatie die klaar is voor de toekomst. We bundelen álle data die nodig is om jou goed te informeren over jouw bedrijf en stellen je in staat om beslissingen op basis van de juiste data te maken. Vanaf dag één. 

Waar wij

Goed in zijn

Alle aspecten waar data gebundeld, gestructureerd, en overzichtelijk weergegeven moet worden, daar zijn wij een kei in. Data uit verschillende systemen halen? Geen probleem, we hebben ervaring met vele verschillende systemen. Bekijk hieronder een greep uit onze diensten. Staat jou vraagstuk er niet bij? Neem contact op en we bespreken het, grote kans dat we jou kunnen helpen! 

Over

Bi Consultancy

We bepalen samen met jou als klant de optimale informatie- en BI-strategie waarmee we jouw organisatie naar een hoger niveau tillen. We bepalen de doelen en de vooraf te nemen stappen. Dit doen we samen om transparantie en duidelijkheid te creëren, onze kernwaarden. We starten projecten vaak met een ‘proof of concept’, zo wordt het snel duidelijk hoe de nieuwe BI omgeving werkt op basis van eigen bedrijfsdata. 

Over

Data warehousing

Data verzamelen van verschillende systemen én structureren doen we in een datawarehouse. We hebben veel ervaring met verschillende software zoals MS Dynamics, SAP, Exact en Isah, waar we vaak koppelingen mee maken. Door gebruik te maken van datawarehouse automation kunnen we in korte iteraties snel resultaat boeken met alle voordelen van een datawarehouse en met een korte doorlooptijd. Resultaat: een robuust systeem dat minder foutgevoelig is. 

Over

Reporting

We geven jou de tools om eenvoudig en snel analyses, rapporten, grafieken en simulatiemodellen te maken. Hier zit ook een stukje begeleiding bij in het maken van rapportages en het gebruik van dashboards en het DWH. Zo ontstaat er een data-gedreven cultuur waarin alle medewerkers leren omgaan met de aanwezige data en rapporten. Resultaat: razendsnel stappen maken op basis van waardevolle informatie. 

Over

Onderhoud en beheer

Na het opzetten van een passende BI-oplossing is het nog niet klaar. Goed functioneel- en technisch beheer is van groot belang. Hier ondersteunen wij door het leveren van support. We zorgen voor continuïteit en assisteren bij vraagstukken. Helemaal ontzorgt dus!

Contact

Benieuwd hoe wij
jou kunnen helpen?

Stuur Gert-Jan een bericht via Whatsapp
Start chat

Neem contact op en we vertellen je er alles over. De koffie staat klaar! Vul onderstaand formulier in of WhatsApp Gert-Jan direct.

Wil jij?

Werken bij de meest gezellige club IT-professionals in Nederland?

Solliciteer op een van onze vacatures en overtuig ons waarom jij waarde kan toevoegen voor ons en onze klanten!