Dynamics BI

Inzicht in prestaties van processen. Waardevollere informatie is bijna niet denkbaar voor organisaties. Het vormt de basis voor optimalisering van bedrijfsprocessen en –resultaten. Met relevante informatie is het mogelijk om heel gericht processen en bedrijfsvoering bij te sturen. Het is een continu proces van reflectie en verbetering. De data zijn vaak aanwezig binnen een organisatie, maar hoe ontrafel je informatie aan de data? Die dankbare taak nemen wij graag op ons. BriteBlue maakt van data informatie die direct toegankelijk en inzichtelijk is. Laat dat maar aan ons over.

Jet Reports & Power BI

Wij gebruiken Power BI en Jet Reports als reporting tools om vragen zoals hierboven voor onze klanten te beantwoorden. Jet en Power BI integreren gemakkelijk met Dynamics NAV en andere bronnen van informatie. We denken graag met je mee om data gedreven beslissingen te maken!

Reporting

Okay.. je interesse is gewekt?

Wij laten graag zien hoe wij uw bedrijf verder kunnen helpen met behulp van Dynamics NAV.Klik op de onderstaande button om tot een afspraak te komen.