KH Chemicals

KH Chemcials - Zwijndrecht, Moskou, Kiev, Shanghai, Dubai en New York

“BriteBlue helpt ons om onze bedrijfsprocessen optimaal te organiseren en dat is met meerdere kantoren wereldwijd een behoorlijke uitdaging”

- Harrie Huisman (CFO, KH Chemicals)

KH Chemicals

KH Chemicals is een belangrijke speler op de wereldmarkt van chemische producten. Sinds de oprichting in 1994 is KH wereldwijd actief in meer dan 75 landen.

Het productenpakket bestaat uit oplosmiddelen, acrylaten en weekmakers in diverse verpakkingen.  Dankzij de goede relatie met een groot aantal mondiale producenten van chemicaliën is KH Chemicals in staat producten van topkwaliteit aan te bieden voor een concurrerende prijs.

Een internationaal logistiek netwerk van gekwalificeerde vervoerders en verpakkings- en opslagbedrijven maakt het mogelijk de producten van diverse locaties wereldwijd naar de eindklant te brengen. Naast het hoofdkantoor in Zwijndrecht, heeft KH Chemicals kantoren in Moskou, Kiev, Shanghai, Dubai en New York.

De dynamiek van de internationale handel is merkbaar door de hele organisatie. Dagelijks staat een team van ca. 45 enthousiaste en ervaren collega’s klaar om wereldwijd op vraag en aanbod in te spelen.

KH Chemicals & BriteBlue

KH Chemicals heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Zowel in het aantal mensen als in omzet en het aantal vestigingen wereldwijd. Tevens heeft KH de ambitie om deze groei verder door te zetten.

BriteBlue helpt ons om onze bedrijfsprocessen optimaal te organiseren en dat is met meerdere kantoren wereldwijd een behoorlijke uitdaging”, aldus CFO Harrie Huisman.

Meer informatie

Voor meer informatie rondom onze dienstverlening of over KH Chemicals verwijzen wij u graag daar naar de onderstaande bronnen.

 

[Button – website KH]