Over ons

Wij zijn BriteBlue

Tech-savvy vakidioten bij elkaar, gepassioneerd bezig met jouw succes!

Door gebruik te maken van innovatieve technologie en in te zetten op de verbinding met onze klanten, collega’s en leveranciers realiseren we samen exceptionele oplossingen op het gebied van IT. We helpen onze partners doelen te bereiken door bedrijfsprocessen te optimaliseren en collega’s efficiënter en prettiger te laten werken. We werken met het toonaangevende ERP systeem van Microsoft: Dynamics 365 Business Central. Met een mix van ERP, applicatie integratie en business intelligence creëren we oplossingen die het verschil maken.

Wij zijn

Oplossingsgericht

Wij zijn een solution provider, we lossen problemen op. We kijken vanuit proces, techniek, mens en organisatie naar een probleem en leveren de beste oplossingen die we kunnen maken. We worden graag uitgedaagd, hoe complexer het probleem, hoe liever we het hebben. 

Wij zijn

Gepassioneerd

We zijn met passie begonnen en zullen deze passie ook uitdragen. Naar onze klanten, naar onze medewerkers. Niet alleen stimuleren we onze medewerkers om verder te gaan waar anderen ophouden. We dagen ze ook uit om het vak verder te verdiepen zodat ze met een trots gevoel naar huis gaan.

Wij zijn

Puur

We zijn wie we zijn, gedreven en willen de beste oplossing leveren op onze soms eigenwijze manier. We bouwen duurzame relaties op waar we als partners in staan en waar 1 + 1 = 3 wordt. We worden graag uitgedaagd maar we dagen jou ook graag uit om tot de beste oplossing te komen. We leven ons is, zijn eerlijk en durven te confronteren.

Wij zijn

Betrokken

We gaan voor een langdurige relatie met zowel onze klanten als onze medewerkers en samenwerkingspartners. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontplooien en geloven dat dit alleen werkt als we ze de vrijheid gunnen waarin ze dit kunnen doen. Een voorbeeld hiervan is dat iedereen bij BriteBlue onbeperkt vrije dagen geniet. Onze samenwerkingspartners krijgen het voordeel van de twijfel. We gaan uit van wederzijds vertrouwen en gunnen elkaar het beste. Juist op die manier krijgen we het beste resultaat op tafel voor onze klanten.

Wij willen

Kennismaken

Wil jjij graag weten hoe zich dit in de praktijk vertaald? Neem contact op en we vertellen je er alles over. De koffie staat klaar!

Klik op foto om te vergroten

Wil jij?

Werken bij de meest gezellige club IT-professionals in Nederland?

Solliciteer op een van onze vacatures en overtuig ons waarom jij waarde kan toevoegen voor ons en onze klanten!