BriteBlue is meer dan een IT dienstverlener, NAV partner of consultancy bureau. De wereld van dienstverlening is veranderd en hierin loopt BriteBlue graag mee voorop. Wij zetten in op verbinding met onze klanten, collega’s en leveranciers om samen in onze passie de meest coole oplossingen voor onze klanten te bereiken.

We gaan daarbij niet alleen voor tevreden klanten maar zeker ook voor tevreden collega’s. Die we graag ruimte bieden aan een, ieder zijn tikkeltje eigenwijze, invulling van zijn of haar professionaliteit. We zijn geen 9 tot 5 en maandag tot vrijdag bureau, we zijn een bureau wat resultaat boekt en een passende oplossing biedt!

Oplossingsgericht

Wat ons uniek maakt is dat we geen standaard ERP bureau zijn. We bundelen bedrijfskundige kennis met IT kennis op gebied van NAV, Business Intelligence, web development en systeemintegratie. Door die brede kennis bedenken we creatieve oplossingen die naadloos integreren in de bedrijfsprocessen van onze klanten. Hierbij worden we graag uitgedaagd, hoe complexer het probleem hoe liever we het hebben!

Gepassioneerd

We zijn met passie begonnen en zullen deze passie ook uitdragen. Naar onze klanten, naar onze medewerkers. Niet alleen stimuleren we onze medewerkers om verder te gaan waar anderen ophouden. We dagen ze ook uit om het vak verder te verdiepen zodat ze met een trots gevoel naar huis gaan.

Eigenwijs

We laten ons graag uitdagen en zijn niet bang om de grenzen op te zoeken. We zijn wie we zijn en hebben een bijzondere en brede kijk op IT problemen, maar vooral op de oplossingen. We houden van een grap en zien IT echt als mensen werk. We leven ons in, zijn eerlijk en durven te confronteren. Alles voor de beste oplossing.

Professioneel

We doen de dingen graag op onze eigen manier maar tegelijkertijd beseffen we heel goed dat het aan ons is om een oplossing echt van toegevoegde waarde te laten zijn. Dat staat en valt met ons als professionals, de inhoudelijk oplossing is 1 maar de implementatie daarvan is minstens zo belangrijk. We nemen dat uiterst serieus en zijn ook niet bang om elkaar op een positief kritische manier scherp te houden.

Betrokken

We gaan voor een langdurige relatie met zowel onze klanten als onze medewerkers en samenwerkingspartners. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen ontplooien en geloven dat dit alleen werkt als we ze de vrijheid gunnen waarin ze dit kunnen doen. Een voorbeeld hiervan is dat iedereen bij BriteBlue onbeperkt vrije dagen geniet. Onze samenwerkingspartners krijgen het voordeel van de twijfel. We gaan uit van wederzijds vertrouwen en gunnen elkaar het beste. Juist op die manier krijgen we het beste resultaat op tafel voor onze klanten.

Kennis maken!

Wil je graag weten hoe zich dit in de praktijk vertaald, neem contact met ons op we vertellen je er graag alles over.

We houden van goede koffie, dus neem even contact op, dan vertellen we je meer!

Our Office

We love where we work!

We leveren maatwerk op gebied van integratie en business intellegence, We zorgen er dus eigenlijk voor dat jouw organisatie optimaal gebruik kan maken van je systeem. Dit doen we met behulp van een praktische koppeling met Dynamics 365. Ons jonge team is erop gebrand om met de beste oplossing te komen voor welk bedrijfskundig probleem dan ook, waarbij de voorkeur wel ligt bij HR optimalisatie. Concreet zoeken we naar de IT oplossing waarbij je met hetzelfde aantal mensen een stuk meer kunt bereiken.

Je kunt dus bij ons terecht voor een stukje consultancy, waarbij we onze ervaring en branchekennis graag met je delen. We gaan op zoek naar de meest optimale situatie voor jouw bedrijf.

En daarnaast ontwikkelen we ook nog steeds nieuwe apps waarmee we onszelf, onze collega’s en natuurlijk onze klanten uitdagen om net iets anders te kijken naar de software die er al ligt. Deze development tak zorgt ervoor dat we altijd met een frisse blik kijken naar de beste oplossingen.

Get in Touch

Wil je meer uit Dynamics NAV halen?
Maak dan snel een afspraak met ons!

Pottenbakkerstraat 8A
4871 EP Etten - Leur

+31 (0)76 790 1824

info@briteblue.nl

Mail ons

We horen graag van u, gebruik het formulier om ons een mail te sturen, we komen zo snel mogelijk bij u terug.