Een week uit het leven van Dynamics BC/NAV developer Davy

Voor een echte expert op het gebied van Dynamics Development hoeft er niet verder gezocht te worden! Davy Verbeek is een echte alleskunner wanneer het aankomt op het development binnen de Dynamics omgeving.

Davy’s voornaamste focus ligt op het zorgvuldig ontwikkelen van maatwerk oplossingen voor onze klanten en het creëren van applicaties voor Microsoft Business Central. Tevens is hij verantwoordelijk voor het aanmaken en beheren van klanten op BriteBlue’s eigen hostingplatform.

Een specifieke vraag of andere ondersteuning nodig? Ook hiervoor is Davy altijd bereid om te helpen.

Maandag

Bakje koffie, eerste telefoontje, een nieuwe collega bij een klant van BriteBlue loopt vast bij het inboeken van een factuur. Davy legt uit hoe het proces eruit ziet en kijkt remote mee op het scherm van de klant. Probleem opgelost en de klant kan weer verder.

Later op de dag beginnen de projectwerkzaamheden, samen met externe collega Frank moet er een ketenintegratie tussen 20+ verschillende partijen worden gerealiseerd om de orders van een klant van BriteBlue geautomatiseerd via webservices en een ESB (Enterprise Service Bus) te verwerken

Dinsdag & Woensdag

Op dinsdag en woensdag is Davy druk bezig met het toevoegen en optimaliseren van functionaliteiten voor onze BriteBlue WooConnector. Deze Business Central Extensie verbindt jouw WordPress webshop met Dynamics 365.

Davy is betrokken bij het implementeren hiervan en heeft de feedback van de eerste klanten vertaald naar verbeteringen in het product. Zo werkt hij nu aan de snelheid van de applicatie om een betere gebruikerservaring te creëren.

Handmatig orders invoeren en verwerken behoort hierdoor tot het verleden! Meer voordelen bekijken?

Donderdag

Op donderdag gaat Davy aan de slag voor een klant van BriteBlue. Samen met een collega maken ze het mogelijk voor de klant om zijn producten te verkopen op bol.com.

Zaken als voorraden, productomschrijvingen en prijzen worden real-time doorgestuurd naar bol.com. Een uitdagend project, maar met de mogelijkheden die Business Central biedt, echt een project voor Davy.

Vrijdag

Het is alweer vrijdag! De week is voorbij gevlogen.

Vrijdag is een drukke dag voor Davy, waarin hij zijn mails van de afgelopen week bijwerkt en veel in teamoverleg zit. Hierin bespreekt Davy zijn successen van de afgelopen week en wordt er goed gekeken naar kansen/mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Aan het einde van de dag moet er uiteraard ook geborreld worden, waar Davy graag bij aanwezig is.

Wil jij samen met Davy en de rest van ons team werken aan de mooiste projecten?

Ben je net zo enthousiast over de toffe dingen die te realiseren zijn met Dynamics als wij en wil je ook deel uit maken van dit groeiende team? Vertel ons dan waarom jij bij ons past en solliciteer op een van de onderstaande vacatures.

Direct contact? Stel uw vraag via WhatsApp

gertjan1zwc

Gert-Jan Bierkens

Sales

remco_avatar

Remco Boot

Projectmanager

davyverbeek

Davy Verbeek

Dynamics NAV/BC Specialist

duco1zwc

Duco Hoogendoorn

Developer