Onze diensten

Wat doen wij?

Wij verbinden de puntjes voor jou

Onze focus ligt op het verbeteren van het succes van onze partners, omdat we geloven dat hun succes ons succes is. Om dit te bereiken, werken we nauw samen met onze partners om innovatieve IT-oplossingen te creëren die werkelijk waarde toevoegen. Deze oplossingen zijn gebaseerd op bewezen technologieën uit het Microsoft ecosysteem.

Dynamics 365 Business Central

Optimaliseer bedrijfsprocessen vanuit de cloud, krijg inzicht in de dagelijkse gang van zaken van je organisatie. Ondersteund door AI en naadloze integratie met Office 365 is Business Central het beste ERP systeem voor de kleine en middelgrote bedrijven.

Business Central Apps

In processen waarin Business Central niet de beste oplossing is realiseren we web apps die real time integreren met Business Central. Oplossingen zoals touchscreen uren registratie, shopfloor control systemen en resource planning zijn hiermee een verlengstuk van het ERP.

Dynamics 365 Connected

Bedrijfsprocessen spannen zich over meerdere applicaties. Door Business Central te ontsluiten naar de buitenwereld verbinden we processen, mensen en ketenpartners. Met het doel om bedrijfsprocessen en onnodige handelingen te automatiseren. 

kantoorruimte

Business Intelligence

Neem geïnformeerde beslissingen op basis van data, ontdek trends op basis van juiste, tijdige en integere informatie. Door Business Central en andere bronnen te ontsluiten combineren we relevante data die de bedrijfsvoering efficiënter en beter maakt.

Contact

Benieuwd hoe wij
jou kunnen helpen?

Stuur Gert-Jan een bericht via Whatsapp
Start chat

Neem contact op en we vertellen je er alles over. De koffie staat klaar! Vul onderstaand formulier in of WhatsApp Gert-Jan direct.

Wil jij?

Werken bij de meest gezellige club IT-professionals in Nederland?

Solliciteer op een van onze vacatures en overtuig ons waarom jij waarde kan toevoegen voor ons en onze klanten!