WerkenBij

Wil jij

Graag werken bij de meest gezellige club
IT-professionals in Nederland?

BriteBlue is meer dan een IT dienstverlener, Dynamics partner of consultancy bureau. De wereld van dienstverlening is veranderd en hierin loopt BriteBlue graag mee voorop. We zetten in op verbinding met onze klanten, collega’s en leveranciers om samen in onze passie de meest exceptionele oplossingen voor onze klanten te bereiken die klaar zijn voor de toekomst.

We gaan daarbij niet alleen voor tevreden klanten maar zeker ook voor tevreden collega’s. Die we graag ruimte bieden aan een, ieder zijn tikkeltje eigenwijze, invulling van zijn of haar professionaliteit. We zijn geen 9 tot 5 en maandag tot vrijdag bureau, we zijn een bureau wat resultaat boekt en een passende oplossing biedt!

Wil jij

Een ongekende goede sfeer op de werkvloer?

Bij BriteBlue gaan we uit van eigen verantwoordelijkheid. Ieder mens is anders en werkt ook anders. De ene is blij om in de ochtend vroeg uit de veren te zijn en de ander werkt liever ’s avonds nog even door. En wij vinden het resultaat zwaarder wegen dan een vastgesteld tijdstip. Hoewel we onze deadlines nooit missen natuurlijk!

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met goede en robuuste oplossingen en diensten die wij ze leveren. Dit op een manier waaraan jij zelf invulling geeft en verantwoordelijk voor bent. Thuiswerken, op de zaak of bij de klant, alles kan.

Wil jij

Het verschil maken voor onze klanten?

Ons succes is afhankelijk van het succes van onze partners, en om dit te bereiken werken we samen aan het creëren van innovatieve IT-oplossingen die werkelijk van toegevoegde waarde zijn. De oplossingen die we realiseren maken gebruik van proven technology uit het Microsoft ecosysteem.

"De ruimte om iets moois te ontwikkelen wat aansluit op de behoefte van de klant in combinatie met de gezelligheid onderling maakt het voor mij een hele fijne werkplek"

- Davy Verbeek

Developer bij BriteBlue

Bouw mee

Aan de toekomst

Solliciteer op een van onze vacatures en overtuig ons waarom jij waarde kan toevoegen voor ons en onze klanten!

What's next?

Kennismaken

Eerste introductie via de telefoon. Hebben we er een stem bij en jij bij ons.

Let's meet

Over een kopje koffie maken we kennis. Hebben we een beter beeld bij jou en jij bij ons en bespreken we jouw wensen.

Follow-up gesprek

Tijd om de diepte in te gaan en jouw kennis en kunde te bespreken.

Welkom bij de club!

Hebben we allebei de twee gesprekken goed ervaren? YES! Dan zijn wij een match. We gaan het contract in orde maken. Welkom bij BriteBlue!

Staat jouw droomvacature er niet tussen?

We groeien hard en zijn altijd opzoek naar talent. Laat je gegevens en CV achter en wie weet drinken wij binnenkort een kop koffie om elkaar beter te leren kennen!

Max. bestandsgrootte: 8 MB.