Ons team

Onze rocksterren.

Maak kennis met BriteBlue.

Ontmoet onze medewerkers. Samen werken we aan de tofste projecten voor de leukste klanten.
Wij zijn een blij gezelschap van technisch onderlegde developers, doorgewinterde consultants,
gestructureerde projectmanagers en altijd vriendelijke support. Met dit multidisciplinaire team kunnen je
bijna altijd voorzien van een passend antwoord op jouw vraag.

Tik op een van de onderstaande afbeeldingen of beweeg met je muis en kom meer te weten over onze toppers.

Gert-Jan Bierkens

Sales manager
Gert-Jan heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Als sales is hij verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van partnerships met leveranciers en klanten. Daarnaast helpt hij zijn collega’s graag met het oplossen van complexe “uitdagingen”. Buiten kantooruren nerd hij graag met nieuwe technologieën. Gert-Jan is apetrots op de toffe oplossingen die door het BriteBlue team worden gerealiseerd.

Remco Boot

Delivery manager
Remco houdt zich bezig met projecten en processen en de aansturing en optimalisatie hiervan. Met een passie voor data bemoeit hij zich inhoudelijk met projecten gefocust op data integratie en business intelligence. Remco is apetrots op het team van BriteBlue: in het bijzonder op de open en gezellige sfeer!

Davy Verbeek

Solution architect/BC developer
Davy ontwikkelt maatwerk-oplossingen om bedrijfsprocessen zo optimaal te ondersteunen. Ook helpt hij collega’s bij de solution architectuur. Hij houdt van een uitdaging en in zijn vrije tijd vertaalt dit zich naar vele (bord)spellen spelen. Wat Davy het meest waardeert bij BriteBlue? De vrijheid die ruimte biedt voor zijn creativiteit!

Ritchie Piessens

Project manager
Ritchie managet IT-projecten en positieve businesscases, door nauw contact met het project team. Wat hij het meest waardeert bij BriteBlue? De wil om de beste oplossingen voor de klant te realiseren inclusief integraties, en daarbij net dat stapje verder te gaan dan de gemiddelde dynamics partner. Zijn persoonlijke ervaring als duurloper helpt hem om gedisciplineerd en gestructureerd te werken, en om te gaan met tegenslagen.

Piet Hanegraaf

Business Central Consultant
Piet is verantwoordelijk voor het inzetten van BC (+apps) bij klanten, op zo’n manier dat de bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en efficiënter werken. Hij waardeert het meest huiselijke BriteBlue sfeer en de persoonlijke touch: hard werken én hard lachen. Zijn rustige karakter in combinatie met een gezond logisch verstand maakt dat hij snel en efficiënt processen kan verbeteren.

Patrick Schaar

BC Consultant/Project manager
Patrick zorgt als consultant en projectmanager ervoor dat klanten hun ambities kunnen behalen m.b.v. IT-oplossingen, en dat tijdig én binnen budget. Hij waardeert het meest het innovatieve en flexibele karakter van BriteBlue en de bereidheid van collega’s om elkaar te helpen. Patricks natuurlijke rust, brede perspectief en welwilligheid om nauw samen te werken met klant maken hem uniek als consultant. 

Luc Verstraaten

Business Central Developer
Luc ontwikkelt BriteBlue extensies voor de Appstore en klant-specifieke oplossingen, en houdt zich ook bezig migraties. Hij geniet van de gezellige collega's en de vrijheid om creatief te zijn in zijn werk. Wat hem uniek maakt? Luc kan zich helemaal vastbijten in onderwerpen om problemen in zijn geheel op te lossen.

Anthony Klarenbeek

Support Consultant
Anthony implementeert als consultant BC bij klanten en maakt daarbij als Service Level Manager goede afspraken om de klant snel te helpen. De veelzijdigheid en het denken in oplossingen waardeert hij het meest bij BriteBlue. Door zijn verslaving aan zijn telefoon en de wil om mensen te verbinden, zorgt hij er samen met het BriteBlue team voor een manier waarop het wel kan!

Dennis Pulles

Junior Developer
Dennis heeft talent in verschillende programmeertalen en frameworks, en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Hij heeft een scherp oog voor detail en streeft naar kwaliteit in zijn code. Wat Dennis onderscheidt, is zijn vermogen om complexe problemen te analyseren en innovatieve oplossingen te bedenken.

Wouter Verbraak

Online Marketeer
Wouter heeft een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de digitale wereld. Hij is altijd op de hoogte van de laatste tools en strategieën, waardoor hij in staat is om effectieve online campagnes op te zetten en te optimaliseren.

Bianca van den Berg

Administratief Medewerker
Bianca heeft een gedegen kennis van administratieve processen en procedures. Ze is bekwaam in het beheren van documentatie, het verwerken van gegevens en het bijhouden van financiële gegevens. Met haar oog voor detail en grondige aanpak knoopt ze alle losse eindjes aan elkaar.

Hamza Mediani

Business Intelligence Consultant
Hamza gaat altijd voor het beste resultaat en heeft een passie voor het ontrafelen van complexe datasets. Hij beschikt over uitgebreide ervaring met verschillende Business Intelligence-tools en -technieken, waardoor hij in staat is om waardevolle inzichten te genereren en bruikbare rapporten te creëren.

Lucas van Vugt

Support
Lucas heeft een solide achtergrond in de NAV/BC wereld op verschillende posities met veelal een techinsche achtergrond. Hij heeft ervaring met het ontwikkelen van zowel Navision, Dynamics NAV als Business Central oplossingen en heeft een scherp oog voor detail. Hij heeft ruime ervaring met allerlei bedrijfsprocessen en gebruikt zijn ervaring graag om deze gesmeerd te laten lopen.

Christiaan Durinck

Full Stack Developer
Christiaan heeft een sterke basis in zowel front-end als back-end ontwikkeling. Hij heeft ruime ervaring met diverse programmeertalen, frameworks en databases, wat hem in staat stelt om complete oplossingen te creëren. Zijn code is altijd goed gestructureerd, efficiënt en van uitstekende kwaliteit.

Wil jij?

Werken bij de meest gezellige club IT-professionals in Nederland?

Solliciteer op een van onze vacatures en overtuig ons waarom jij waarde kan toevoegen voor ons en onze klanten!