Ons team

Maak kennis

Met de koppen achter BriteBlue

Ontmoet onze medewerkers. Samen werken we aan de tofste projecten voor de leukste klanten. Wij zijn een blij gezelschap van technisch onderlegde developers, doorgewinterde consultants, gestructureerde projectmanagers en altijd vriendelijke support. Met dit multidisciplinaire team kunnen je bijna altijd voorzien van een passend antwoord op jouw vraag.

Tik op een van de onderstaande afbeeldingen of beweeg met je muis en kom meer te weten over onze toppers.

Gert-Jan Bierkens

Sales manager
Gert-Jan heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Als sales is hij verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van partnerships met leveranciers en klanten. Daarnaast helpt hij zijn collega’s graag met het oplossen van complexe “uitdagingen”. Buiten kantooruren nerd hij graag met nieuwe technologieën. Gert-Jan is apentrots op de toffe oplossingen die door het BriteBlue team worden gerealiseerd.

Remco Boot

Delivery manager
Remco houdt zich bezig met projecten en processen en de aansturing en optimalisatie hiervan. Met een passie voor data bemoeit hij zich inhoudelijk met projecten gefocust op data integratie en business intelligence. Remco is apetrots op het team van BriteBlue: in het bijzonder op de open en gezellige sfeer!

Davy Verbeek

Solution architect/BC developer
Davy ontwikkelt maatwerk-oplossingen om bedrijfsprocessen zo optimaal te ondersteunen. Ook helpt hij collega’s bij de solution architectuur. Hij houdt van een uitdaging en in zijn vrije tijd vertaalt dit zich naar vele (bord)spellen spelen. Wat Davy het meest waardeert bij BriteBlue? De vrijheid die ruimte biedt voor zijn creativiteit!

Ritchie Piessens

Project manager
Ritchie managet IT-projecten en positieve businesscases, door nauw contact met het project team. Wat hij het meest waardeert bij BriteBlue? De wil om de beste oplossingen voor de klant te realiseren inclusief integraties, en daarbij net dat stapje verder te gaan dan de gemiddelde dynamics partner. Zijn persoonlijke ervaring als duurloper helpt hem om gedisciplineerd en gestructureerd te werken, en om te gaan met tegenslagen.

Piet Hanegraaf

Business Central Consultant
Piet is verantwoordelijk voor het inzetten van BC (+apps) bij klanten, op zo’n manier dat de bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd en efficiënter werken. Hij waardeert het meest huiselijke BriteBlue sfeer en de persoonlijke touch: hard werken én hard lachen. Zijn rustige karakter in combinatie met een gezond logisch verstand maakt dat hij snel en efficiënt processen kan verbeteren.

Patrick Schaar

BC Consultant/Project manager
Patrick zorgt als consultant en projectmanager ervoor dat klanten hun ambities kunnen behalen m.b.v. IT-oplossingen, en dat tijdig én binnen budget. Hij waardeert het meest het innovatieve en flexibele karakter van BriteBlue en de bereidheid van collega’s om elkaar te helpen. Patricks natuurlijke rust, brede perspectief en welwilligheid om nauw samen te werken met klant maken hem uniek als consultant. 

Luc Verstraaten

Business Central Developer
Luc ontwikkelt BriteBlue extensies voor de Appstore en klant-specifieke oplossingen, en houdt zich ook bezig migraties. Hij geniet van de gezellige collega's en de vrijheid om creatief te zijn in zijn werk. Wat hem uniek maakt? Luc kan zich helemaal vastbijten in onderwerpen om problemen in zijn geheel op te lossen.

Anthony Klarenbeek

Support Consultant
Anthony implementeert als consultant BC bij klanten en maakt daarbij als Service Level Manager goede afspraken om de klant snel te helpen. De veelzijdigheid en het denken in oplossingen waardeert hij het meest bij BriteBlue. Door zijn verslaving aan zijn telefoon en de wil om mensen te verbinden, zorgt hij er samen met het BriteBlue team voor een manier waarop het wel kan!

Ramon De Meulder

Finance en controlling
Ramon is als controller verantwoordelijk voor de financiën en biedt inzicht en ondersteuning aan projectmanagers en het management. Hij geniet van de vrijheid en de onbeperkte vrije dagen bij BriteBlue. Sporten doet hij het liefst elke ochtend en deze discipline en verantwoordelijkheidsgevoel vertaald zich ook door op de werkvloer, wat hem een sterke financiële kracht maakt.

Join us!

Ook hier tussen staan? Kom werken bij de leukste IT club van Nederland!

Wil jij?

Werken bij de meest gezellige club IT-professionals in Nederland?

Solliciteer op een van onze vacatures en overtuig ons waarom jij waarde kan toevoegen voor ons en onze klanten!