Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central

Meer dan een boekhoudsoftware

Met behulp van de cloud kan je bedrijfsprocessen optimaliseren en inzicht krijgen in de dagelijkse werking van je organisatie. Business Central is het meest geschikte ERP-systeem voor kleine en middelgrote ondernemingen, omdat het ondersteund wordt door AI en naadloos integreert met Office 365. Hierdoor kan je je bedrijfsprocessen automatiseren en de efficiëntie van je organisatie verbeteren.

Groeit met je mee

Een IT oplossing die allesomvattend is, waardoor alle bedrijfsprocessen...

Een IT oplossing die allesomvattend is, waardoor alle bedrijfsprocessen in jouw bedrijf worden ondersteund. Schaalbare software die volledig is af te stemmen op jouw processen, maar die ook klaar is voor de toekomst. Uitermate geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven die volop in ontwikkeling zijn.

Altijd up to date

Elk jaar worden er vanuit Microsoft meerdere updates uitgevoerd en...

Elk jaar worden er vanuit Microsoft meerdere updates uitgevoerd en nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het systeem. Doordat jij in de cloud of on premises werkt lift je hier automatisch in mee. Ook worden er automatisch back-ups van het systeem gemaakt en veilig opgeslagen bij Microsoft.

Automatiseer

Optimaliseer je bedrijfsprocessen en stroomlijn je activiteiten...

Optimaliseer je bedrijfsprocessen en stroomlijn je activiteiten met Power Automate. In Business Central is veel te automatiseren waardoor je met hetzelfde aantal mensen een stuk meer kunt bereiken. En het werkt een stuk prettiger!

In de cloud of on premises

Werkt overal waar je hem nodig hebt; met alleen al een internetverbinding...

Werkt overal waar je hem nodig hebt; met alleen al een internetverbinding heb jij al toegang tot het systeem. Op je computer, tablet, of mobiele telefoon; op al deze devices heb je de volledige mogelijkheden met een snel en betrouwbaar systeem.

Volledig geïntegreerd

Als onderdeel van het Microsoft 365 platform heeft het dezelfde fijne...

Als onderdeel van het Microsoft 365 platform heeft het dezelfde fijne gebruikerservaring en is het helemaal van nu. Bedrijfsdata is makkelijk overdraagbaar met andere 365 tools zoals Outlook en Excel. Door de integratie van BI heb je altijd inzicht in realtime dashboards en KPI’s.

Gemakkelijk uit te breiden

De software is gemakkelijk uit te breiden, er zijn veel apps ontwikkeld...

De software is gemakkelijk uit te breiden, er zijn veel apps ontwikkeld als toevoeging. Branche-specifiek, maar ook oplossingen die voor iedereen gewoon handig zijn. Met deze apps of (indien nodig) maatwerk oplossingen passen we het systeem aan op jouw bedrijf en leveren hierbij niet in op de functionaliteit van Business Central.

BriteBlue

Jouw Business Central partner

Wij kunnen je helpen met het implementeren van Dynamics Business Central of met de overstap van NAV naar de cloud. En we kunnen je ook ondersteunen bij het bijstellen als je daar behoefte aan hebt. Zo ben jij altijd op de hoogte van de meest betrouwbare informatie over jouw bedrijf en ben je in staat bent om op data gedreven beslissingen te nemen. We zijn ons ervan bewust dat geen enkel bedrijf echt hetzelfde is. Bedrijfsprocessen zijn dan ook vaak net zo uniek. Onze ruime ervaring heeft ons geleerd dat we voor ieder knellend bedrijfsproces wel een oplossing kunnen bedenken met behulp van Dynamics 365 Business Central. We doen dit inmiddels succesvol voor ondernemingen in de volgende branches:

• Groothandel & Distributie
• Productie & Industrie
• Projectorganisaties
• Service & dienstverlenende bedrijven
• E-Commerce bedrijven

Contact

Benieuwd hoe wij
jou kunnen helpen?

Stuur Gert-Jan een bericht via Whatsapp
Start chat

Neem contact op en we vertellen je er alles over. De koffie staat klaar! Vul onderstaand formulier in of WhatsApp Gert-Jan direct.

Wil jij?

Werken bij de meest gezellige club IT-professionals in Nederland?

Solliciteer op een van onze vacatures en overtuig ons waarom jij waarde kan toevoegen voor ons en onze klanten!