Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 (voorheen NAV/Navision) is een ERP-systeem ontwikkeld door Microsoft, één van de snelst groeiende ERP’s wereldwijd. Het werkt hetzelfde als Microsoft Office en het biedt op flexibele en effectieve wijze inzicht in bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan financieel beheer, toeleveringsketen, projectbeheer en business intelligence en rapportage. Wij leveren licenties en onderhoud voor Dynamics NAV en voor Dynamics 365. En verder bieden we consultancy voor beheer, optimalisatie en nieuwe implementaties.

Dynamics NAV/365 Business software

Dynamics NAV is een systeem dat uitermate geschikt is voor kleine en middelgrote bedrijven die volop in ontwikkeling zijn. Wij kunnen je helpen met het implementeren van Dynamics NAV, maar kunnen je ook ondersteunen bij het bijstellen als je daar behoefte aan hebt. Zo ben jij altijd op de hoogte van de meest betrouwbare informatie over jouw bedrijf en ben je in staat bent om op data gedreven beslissingen te nemen.

We zijn ons ervan bewust dat geen enkel bedrijf echt hetzelfde is. Bedrijfsprocessen zijn dan ook vaak net zo uniek. Onze ruime ervaring heeft ons geleerd dat we voor ieder knellend bedrijfsproces wel een oplossing kunnen bedenken met behulp van Dynamics NAV.

Onze software helpt je de onderstaande bedrijfsprocessen te faciliteren en te optimaliseren.

We doen dit inmiddels succesvol voor ondernemingen in de volgende branches:

  • Groothandel & Distributie
  • Productie & Industrie
  • Projectorganisaties
  • Service & dienstverlenende bedrijven
  • E-Commerce bedrijven

Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central, meer dan boekhoudsoftware. Het is een IT oplossing die allesomvattend is, waardoor je alle bedrijfsprocessen in je bedrijf worden ondersteund. Goede gebruikservaring, helemaal van nu en indien gewenst een oplossing in de cloud. We passen het precies aan de wensen van jouw bedrijf aan en leveren hierbij niet in op de functionaliteit van Dynamics NAV.

Prijzen

Dynamics 365 is een flexibele oplossing en kan dus ook zo voor jou ingericht worden. We hanteren hierbij pakketten waarbij je per gebruiker betaalt.

Genoemde prijzen zijn per gebruiker, per maand.

Business Central Essentials

€ 59,00

Business Central
Premium

€ 84,00

Business Central Team Members

€ 6,80

Overstappen naar Business Central?

Overstappen naar Dynamics 365 Business Central kan prima door ons begeleid worden. We installeren het op de manier die het beste bij jouw bedrijf past. Zo krijg je ook direct de resultaten waar je naar op zoek bent.

    Okay.. je interesse is gewekt?

    Wij laten graag zien hoe wij uw bedrijf verder kunnen helpen met behulp van Dynamics NAV.Klik op de onderstaande button om tot een afspraak te komen.